Pròximes activitats

» 08.07.2023. Jornada PAD_ESPIGA’T

» Activitat educativa. «Mapes de coneixement, aprenentatge i compromís»

JORNADA PAD_ESPIGA’T

El PAD_ESPIGA’T s’emmarca dins el programa de dinamització de l’equipament sociocultural de Santa Coloma de Queralt, la Farinera. La Jornada del PAD_ESPIGA’T posa a disposició de joves artistes de la Baixa Segarra i la Conca del Barberà, l’espai de la Farinera com a espai creatiu. A través de la selecció d’obres del fons artístic i patrimonial de La Farinera i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, quatre joves artistes s’inspiraran i crearan quatre noves peces d’art digital

dissabte 8 de juliol 2023
+ info web

ACTIVITAT EDUCATIVA:
«MAPES DE CONEIXEMENT, APRENENTATGE I COMPROMÍS»

Aquest projecte té com a objectiu vincular la metodologia d’aprenentatge amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible per desenvolupar projectes significatius que motivin a l’alumnat i que aportin solucions reals a necessitats actuals de Santa Coloma de Queralt. L’alumnat dels tres centres educatiu treballen per donar respota un repte:

  • · De quines maneres podem conservar el patrimoni de Santa Coloma de Queralt i fer-lo atractiu per a tothom?

Es tracta d’un projecte de retorn social a la comunitat que busca estimular l’alumnat a través d’una dinàmica on, amb un repte real, es dóna sentit a l’aprenentatge, perquè allò que s’aprèn es pot transferir a la realitat en forma d’acció.

Cursos de 5é i 6é de primaria
Escola Vedruna de Santa Coloma de Queralt

Històric d’activitats

Presentació del pla estratègic de La Farinera

Activitat educativa: mapes de coneixement, aprenentatge i compromís

Taller de dibuix amb Clara Nubiola